Ouale se fierb sa fie tari, se pun in apa rece si cind s-au racit se curata de coaja. Cartofii se spala cu peria, se pun la fiert cu coaja cu tot intr
Ouale se fierb sa fie tari, se pun in apa rece si cind s-au racit se curata de coaja. Cartofii se spala cu peria, se pun la fiert cu coaja cu tot intr-un vas acoperit, in apa sarata care a dat in clocot. Cind sint gata se scot, se curata imediat de coaja si se lasa sa se raceasca. Ficatul se spala repede cu apa, se taie fisii nu prea late care se prajesc in ulei. Ceapa de apa se curata, se spala si se toaca marunt. Ridichile de luna se curata de frunze si codite, se spala bine si se pun la scurs pe un servet curat. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Dupa ce ouale si cartofii s-au racit, se dau prin masina de tocat, se sareaza, se pipereaza, se toarna in compozitie uleiul in care s-a prajit ficatul, precum si zeama de lamiie si totul se freaca bine. Se amesteca apoi ceapa tocata si se gusta pentru a se vedea daca mai este nevoie de sare sau piper. Se pune salata pe o farfurie plata, dindu-i-se forma dorita. De jur imprejur, se aranjeaza bucatelele de ficat prajit si ridichiile de luna taiate felii subtiri. Se serveste imediat.