Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu dev
Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu devina sfaramicioasa. Cand lintea este fiarta, se lasa un pic si se pune in frigider la racit. Se tai crenvustii rondele si ceapa felii fine si se pun deoparte. Se amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, arpagicul taiat marunt, usturoiul zdrobit, sucul de lamaie si piperul macinat. Se adauga la sosul obtinut lintea, crenvustii si ceapa si se lasa 1 ora sa se imbine aromele.
La servire se orneaza cu salata verde, rondele de oua si fasii de ceapa.
Alte retete salate recomandate
Salata de spanac
Salata piept pui
Salata de urzici
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post