Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul s
Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul se scurge de suc si se taie cuburi de doua ori mai mari decit ouale si carnea, in acelasi vas, unde se mai adauga patrunjelul taiat marunt, maioneza (daca e necesar, sare si piper).
Se serveste ornata cu masline.
"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala