In prima faza curatam crevetii. Decojim grepfrutul. Il stoarcem de suc. Punem rosia in apa clocotita pentru a-i putea indeparta pielita, inlaturati s
In prima faza curatam crevetii.
Decojim grepfrutul. Il stoarcem de suc. Punem rosia in apa clocotita pentru a-i putea indeparta pielita, inlaturati semintele si o taiem in cubulete. Scurgeti de lichid legumele si porumbul din conserva. Amestecati apoi crevetii, legumele, rosia si porumbul.
Asezati frunze de salata in patru cupe, apoi adaugati amestecul cu creveti si cateva felii de grepfrut.
Decorati cu patrunjel, o lingura suc de lamaie.
Amestecam maioneza cu smantana, apoi cu sucul de lamaie si cel de grepfrut. Adaugam boia de ardei.
Serviti crevetii cu legume alaturi de acest sos.
Alte retete de salate
Salata de sfecla
Salata cu piept de pui