Amestecam smantana cu sucul de rosii, zeama scursa de pe o conserva de scoici, putina sare, zahar, piperul boabe si usturoiul curatat si pisat. Ceapa
Amestecam smantana cu sucul de rosii, zeama scursa de pe o conserva de scoici, putina sare, zahar, piperul boabe si usturoiul curatat si pisat. Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, apoi o saram slab, iar rosiile spalate le taiem in patru. Turnam scoicile in castronul pentru salata, rosiile, ceapa verde, picuram peste ea sosul de rosii, le amestecam si le tinem la frigider 1-2 ore. Desfacem frunzele de pe salata, le spalam, le uscam, si taindu-le in feliute le punem de asemenea in frigider.
Numai inainte de servire, se da salata prin sosul de rosii cu scoici si se servesc imediat.
Alte retete salate
Salata pui
Salata de fructe
Salata orientala
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios