Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, tel
Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, telina, apoi se spala si se rade. Se omogenizeaza zeama de la cealalta lamaie impreuna cu smantana, sarea si pierul. Se adauga frunzele de tarfon maruntite si se adauga peste jumatate din cantitatea de creveti. Se adauga telina si castravetele si se omogenizeaza bine. Compozitia obtinuta se toarna intr-un bol de sticla si se pune deasupra cantitatea ramasa de creveti.
Salata se serveste rece, cu frunze de patrunjel presarate deasupra.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Maioneza de post Zacusca de peste
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post