Tarta cu Fasole Verde

1. Se curata fasolea verde si pastaile se rup in bucati. 2. Se oparesc intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 3. Se trec prin jet de apa rec

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole verde
  • 150 g mozzarella
  • 100 g sunca
  • 6 rosii uscate in ulei (de la borcan)
  • 1 pachet aluat de tarta (congelat)
  • 200 ml smantana fermentata
  • 2 linguri smantana dulce
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Se curata fasolea verde si pastaile se rup in bucati.

2. Se oparesc intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.

3. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

4. Se taie cuburi mozzarella.

5. Se lasa sa se scurga rosiile si se taie fasii, la fel ca sunca.

6. Se incinge cuptorul la 200 °C.

7. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se aseaza intr-o forma unsa, ridicand marginea de jur imprejur.

8. Se repartizeaza pe blat fasole verde, rosii, sunca si mozzarella.

9. Se bat restul de oua cu smantana, piper si sare; se toarna acest amestec peste legume si se coace tarta la cuptor timp de cca 25 min.

10. Se scoate apoi tarta din cuptor.
Se orneaza cu parmezan ras, patrunjel tocat si coaja de lamaie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors