TABOULLEH Salata

MOD DE PREPARARE: Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • INGREDIENTE: o legatura mare de patrunjel
  • 250 g rosii
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • ulie masline
  • 1/4 cana -burgul
  • 2 cepe mijlocii

Mod de preparare

MOD DE PREPARARE:

Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in apa cat sa il acopere si se lasa acolo cam pentru 30-45 minute ca sa se inmoaie bine.

Toate ingredientele se toarna intr-un castron, se amesteca totul foarte bine, iar la sfarsit puneti sare si piper dupa preferinte.

Reteta propusa de Pupacel

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo

O prajitura delicioasa cu fructe de sezon, inspirata de la Vali Nusescu, reteta si...

Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala