MOD DE PREPARARE: Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in
MOD DE PREPARARE:
Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in apa cat sa il acopere si se lasa acolo cam pentru 30-45 minute ca sa se inmoaie bine.
Toate ingredientele se toarna intr-un castron, se amesteca totul foarte bine, iar la sfarsit puneti sare si piper dupa preferinte.
Reteta propusa de Pupacel
O prajitura delicioasa cu fructe de sezon, inspirata de la Vali Nusescu, reteta si...
Pandispan cu caise, branza de vaci si OreoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala