Tabouleth

Retete dietetice

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca de bulgur
  • 2 cesti apa clocotita
  • 3 legaturi patrunjel
  • 3 rosii
  • o mana de frunze de menta
  • 1 legatura ceapa verde sau uscata
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune bulgurul la umflat, in apa fierbinte, se acopera vasul cu un capac.

Intre timp, taiem marunt patrunjelul, ceapa si menta, iar rosiile cubulete. Intr-un bol, amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie. Amestecam toate ingredientele, se potrivesc dupa gust, cu sare, zeama de lamie si ulei.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce