Am amestecat 4 linguri de frunze fierte verzi in robot pina ce au devenit ca o crema, am adaugat 4 oua amestecind din cind in cind, 200 de ml de lapte
Am amestecat 4 linguri de frunze fierte verzi in robot pina ce au devenit ca o crema, am adaugat 4 oua amestecind din cind in cind, 200 de ml de lapte si 400 de grame de faina, apoi parmigiano ras si sare.
Amestecul trebuie sa curga, foarte asemanator cu cel de clatite.
L-am facut cu vreo 2 ore inainte pentru ca trebuie sa stea putin.
Din pacate consistenta aluatului trebuie sa curga pentru a putea folosi instrumentul special pentru spaetzle.
Am pus oala cu apa cu sare la fiert si cind apa a inceput sa fiarba am turnat amestecul miscand inainte si inapoi partea alba a instrumentului.
Dupa ce am terminat de varsat toata compozitia am asteptat sa se ridice toti la suprafata si apoi i-am scos cu spumiera si i-am pus in oala in care am pus sa se incalzeasca rosiile proaspete curatate de seminte si de coaja in putin unt topit, apoi am amestecat bine.
Reteta Spaetzle verzi cu sos de rosii proaspete a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post