Salata se desface si se spala in mai multe ape. Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera. La fel se procedeaza si cu ceapa verde. Ameste
Salata se desface si se spala in mai multe ape.
Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera.
La fel se procedeaza si cu ceapa verde.
Amestecul se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si otet si se orneaza cu felii de ou fiert tare.
Pe deasupra se presara marar tocat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din legume sau langa omlete.
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala