Salata verde

Salata se desface si se spala in mai multe ape. Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera. La fel se procedeaza si cu ceapa verde. Ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 salate verzi
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri de marar tocat
  • 2 oua fierte tari
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Salata se desface si se spala in mai multe ape.

Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera.

La fel se procedeaza si cu ceapa verde.

Amestecul se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si otet si se orneaza cu felii de ou fiert tare.

Pe deasupra se presara marar tocat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din legume sau langa omlete.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala