Salata siciliana

Cartofii bine spalati si uscati se coc in cuptor. Se curata calzi, se lasa sa se raceasca si se taie. Telina, curatata si spalata, se taie foarte subt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi copti
  • 500 gr. mere cretesti
  • 400 gr. telina; pt maioneza: 1 ou
  • 120 gr. ulei
  • 1/2 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii bine spalati si uscati se coc in cuptor. Se curata calzi, se lasa sa se raceasca si se taie. Telina, curatata si spalata, se taie foarte subtire, ca taiteii. Merele se curata si se taie felii. Se amesteca toate intr-o salatiera. Se prepara maioneza si se amesteca cu celelalte. Salata se poate consuma si a doua zi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce