Salata italieneasca

Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu tot si ridichile de luna taiate felio

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi
  • 2 oua tari
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 4-5 ridichi de luna
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • 100g masline
  • sare

Mod de preparare

Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu tot si ridichile de luna taiate felioare. Se garniseste imprejur cu oua rascoapte taiate felii si masline. Se prepara un sos din ulei, zeama de lamiie si sare, care se toarna peste salata de pe platou
Se serveste imediat

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Parteneri
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti