Salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa)• introduceti

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iaurt gras (oaie + bivolita) - 200 g
  • castraveti - 2 buc
  • sfecla la borcan - 150 g
  • crema de branza cu verdeturi - 100 g
  • menta proaspata - 89 frunze
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa)
• introduceti bucatile de castravete in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender
• mixati foarte putin (3-4 sec) – scoateti castravetii si stoarceti-i bine de tot
• folosind manusi de cauciuc, stoarceti si sfecla la borcan
• adaugati toate ingredientele in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender si mixati pana obtineti o pasta omogena, de culoare roz
• aceasta salata acompaniaza perfect preparatele la gratar – fie ca mananci frigarui, kebab, pastrama sau orice alta minunatie pregatita pe gratar, salata iraniana de iaurt este racoritoare si echilibreaza perfect gustul intens aromat al carnurilor.
Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors