Salata in culori

Verzele nu trebuie sa fie foarte mari, insa morcovii pot fi marisori. Se taie varza, nu foarte fin, se taie morcovii in rondele cat mai subtiri. Se am

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • 2 morcovi
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • sare de lamaie

Mod de preparare

Verzele nu trebuie sa fie foarte mari, insa morcovii pot fi marisori. Se taie varza, nu foarte fin, se taie morcovii in rondele cat mai subtiri. Se amesteca toate ingredientele, se adauga sare, ulei si sare de lamaie dupa gust.


Se poate servi simpla sau cu carne de pui fiarta.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi cu tarhon

Vazut la Merisor, salivat, poftit si pus mana si facut. Foarte buna!

Ciorba de cartofi cu tarhon
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala