Salata gourmande

Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc pot

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole verde proaspata
  • 100g ciuperci
  • zeama de la 1 lamaie
  • 20g feliute de piept rata afumat
  • 1 conserva mica de file ansoa in ulei de masline
  • 40g seminte de pin
  • 50 g arpagic proaspat maruntit
  • 4 fire de patrunjel
  • Pt vinegreta
  • 1lg mustar
  • 1 lg otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • 3 lg ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc potrivit timp de 10 min.

Trecem dupa ce o scurgem printr-un jet de apa rece. Scurgem din nou.

Dupa ce curatam ciupercile le taiem lamele subtiri. Stropim imediat cu zeama de lamaie.

Prajim vinegreta pe fundul unei slaatiere.

Amestecam cu mustar otetul balsamic.

Incorporam fasolea verde si ciupercile. Amestecam bine.

Repartizam continutul salatierei in patru farfurii individuale. Adaugam feliile de piept afumat si rata, amsoa si semintele de pin.

Presaram arpagic maruntit si decoram cu patrunjel.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors