Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon,
Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon, pe foc potrivit.
Lasati ciupercile sa clocoteasca 20 de minute, apoi scoateti-le pe o strecuratoare si lasati-le sa se scurga
de apa.
Cand sunt reci, taiati-le in cuburi mici.
Spalati, puneti la fiert cartofii in coaja si separat, morcovii.
Cand sunt reci, taiati aceste legume in cuburi mici. Curatati castraveciorii de coaja si de seminte, taiati-i in felii subtiri si adaugati-i la salata.
Din galbenusuri si ulei pregatiti maioneza pe care o aromati si o condimentati cu lamaie.
Combinati apoi ciupercile cu cartofii, morcovii si maioneza si puneti salata pe platou.
Decorati-o cu felii de castraveciori.
Pofta buna!
Alte salate recomandate:
Salata orientala
Salata vinete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post