Salata deliciu

Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 oua
  • 500 g castraveciori
  • ulei
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare

Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon, pe foc potrivit.

Lasati ciupercile sa clocoteasca 20 de minute, apoi scoateti-le pe o strecuratoare si lasati-le sa se scurga

de apa.

Cand sunt reci, taiati-le in cuburi mici.

Spalati, puneti la fiert cartofii in coaja si separat, morcovii.

Cand sunt reci, taiati aceste legume in cuburi mici. Curatati castraveciorii de coaja si de seminte, taiati-i in felii subtiri si adaugati-i la salata.

Din galbenusuri si ulei pregatiti maioneza pe care o aromati si o condimentati cu lamaie.

Combinati apoi ciupercile cu cartofii, morcovii si maioneza si puneti salata pe platou.

Decorati-o cu felii de castraveciori.
Pofta buna!

Alte salate recomandate:

Salata orientala

Salata vinete

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere