Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga pe o planseta de lemn. In acest timp se fierb rosiile si se trec prin strecuratoare, se c
Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga pe o planseta de lemn. In acest timp se fierb rosiile si se trec prin strecuratoare, se coc ardeii, se curata si se taie felii subtiri ca taiteii. Se taie ceapa marunt, se prajeste in ulei fierbinte pina ce se inmoaie, se adauga vinetele tocate, ardeii taiati, bulionul de rosii si sarea. Se lasa sa se prajeasca amestecind mereu cu lingura, pina ce scade bulionul.
O alternativa la salata de vinete
Baba Ganoush -salata de vinete arabeascaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala