Salata de vinete cu maioneza si ceapa

Se face maioneza din doua galbenusuri si 250 ml ulei, dupa care se mixeaza sau se toaca vinetele coapte, adaugandu-se treptat in maioneza. Dupa ce au

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete coapte
  • 250 ml ulei
  • 2 cepe medii
  • 2 oua
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se face maioneza din doua galbenusuri si 250 ml ulei, dupa care se mixeaza sau se toaca vinetele coapte, adaugandu-se treptat in maioneza. Dupa ce au fost amestecate se adauga ceapa razuita sau tocata marunt si se sareaza dupa gust.


Se poate servi in aperitive cu rosii, ardei sau castraveti.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors