Salata de vinete cu maioneza

Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga. In acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat c

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de vinete
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 linguri de smintina

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga.

In acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat cu uleiul adaugat treptat. Maioneza se subtiaza cu smintina. Vinetele se toaca cu un cutit de lemn, se pun intr-un castron,

se sareaza, se acopera cu maioneza si se amesteca bine. Salata se serveste in aceeasi zi, sau se pastreaza la loc racoros, dar nu rece, pentru a doua zi.

Inainte de a fi servita, salata se orneaza cu felii de rosii sau de gogosar crud.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors