Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine. 1/3 din cantitate se
Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine.
1/3 din cantitate se taie bucati mari si se pune impreuna cu galbenusul si ceapa taiata in paharul de la mixerul BRAUN pentru pasat. Se paseaza cu mixerul. Se adaoga uleiul (tot dintr-o data) se paseaza in continuare obtinandu-se o pasta tare, albicioasa.
Restul de vinete se toaca in vasul pentru tocat al mixerului. Se amesteca cele doua compozitii si se pune sare si sare de lamaie dupa gust.
Se poate servi ca aperitiv intr-un castron, ornat cum va dicteaza imaginatia.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios