In timp ce orezul este pus la fiert, se pot pregati celelalte ingredinete: tonul din conserva se desface masunt. Ceapa se taie "pestisori"; ardeii si
In timp ce orezul este pus la fiert, se pot pregati celelalte ingredinete: tonul din conserva se desface masunt. Ceapa se taie "pestisori"; ardeii si gogosarul se taie rondele, dupa care, acele rondele se taie in jumatete (pt ca sa aiba un aspect mai fin); castravetele nu se curata de coaja, ci este taiat rondele, acestea fiind cat mai subtiri.
Odata ce orezul a fiert, se ia de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga peste acesta ceapa, castravetele, ardeii si gogosarul taiati, maslinele, iar la sfarsit se adauga si tonul. se pune ulei din conserva, insa dupa gust.
Se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post