Se curata telinele, se spala, se taie pestisori si se pun sa fiarba cu ceapa pregatita la fel si cu apa cat sa le acopere. Cand zarzavatul s-a inmuia
Se curata telinele, se spala, se taie pestisori si se pun sa fiarba cu ceapa pregatita la fel si cu apa cat sa le acopere.
Cand zarzavatul s-a inmuiat, se adauga maslinele fara samburi si date in clocot separat, o foaie de dafin si putina sare, apoi se lasa sa fiarba acoperit pana cand
zarzavatul este bine fiert.
Se adauga uleiul, se ia cratita de pe foc si se raceste salata, care se pune in salatiera, se acreste cu zeama de la jumatate de lamaie si se acopera cu patrunjel verde tocat fin. Se lasa la rece o ora, dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala