Salata de ridichi

Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama. Se face o maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 legaturi de ridichi
  • 1 ou
  • 1 lingura de mustar
  • 250 ml de ulei
  • 1 legatura de patrunjel sau marar

Mod de preparare

Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama.

Se face o maioneza dintr-un ou. Se fierbe oul si se foloseste galbenusul, impreuna cu mustar si ulei.

Se storc ridichile, si se amesteca cu maioneza.

Se potriveste cu sare, mustar si piper.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Pui pe cartofi la cuptor,

Cartofi cu branzeturi la cuptor,

Pangasius si cartofi la cuptor

Peste cu cartofi la cuptor

Rulada din piept de pui si cascaval

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala