Salata de primavara cu fasole boabe

Se curata si se taie legumele, se pun intr-o cupa, se adauga fasolea fiarta in prealabil (sau conserva). Se condimenteaza cu ulei, otet, sare, piper,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca 2 cani fasole boaba fiarta sau conserva
  • o legatura ridichi
  • 1 castravete
  • o legatura ceapa verde
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet

Mod de preparare

Se curata si se taie legumele, se pun intr-o cupa, se adauga fasolea fiarta in prealabil (sau conserva). Se condimenteaza cu ulei, otet, sare, piper, patrunjel tocat, dupa gust

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de curcan

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

Supa de curcan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide