Salata clasica de praz reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri.
Salata de praz reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri. Iata modul de preparare a acestei retete de salata. Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierb, se pune prazul cuatit si taiat in bucati de 5 – 6 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar. si se toarna pest prazul scurs de apa si racorit. Cu aclesi sos se prepara si salata de praz crud. Va uram pofta buna atunci cand veti savura minunata noastra reteta de salata de praz.
Salata clasica de praz poate fi servita cu o gama variata de mancaruri, spre deliciul invitatilor dumneavoastra.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios