Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron. Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga
Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron.
Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga faina, zaharul, sarea si otetul si sa da in fiert. Sosul se fierbe si se amesteca pana cand se ingroasa si se omogenizeaza. Se opreste focul si se adauga smantana amestecand in continuare.
Dupa ce s-a racit sosul se adauga peste frunzele de papadie.
Se adauga si carnea taiata si ouale fierte taiate.
Alte retete:Salata cu untisor; Salata de cozi de spanac
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Imi plac foarte mult nucile umplute si am incercat reteta Oanei de data aceasta. Mi-a ramas aproximativ jumatate din crema,...
Desert nuci umplute cu crema de ciocolata si nuca macinata