Salata de papadie

Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron. Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un castron frunze de papadie cruda
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri otet
  • 0 lingura zahar
  • 300 gr smantana
  • 200 gr friptura rece de vaca
  • 2 oua fierte
  • sare

Mod de preparare

Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron.

Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga faina, zaharul, sarea si otetul si sa da in fiert. Sosul se fierbe si se amesteca pana cand se ingroasa si se omogenizeaza. Se opreste focul si se adauga smantana amestecand in continuare.

Dupa ce s-a racit sosul se adauga peste frunzele de papadie.

Se adauga si carnea taiata si ouale fierte taiate.
Alte retete:Salata cu untisor; Salata de cozi de spanac

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata si nuca macinata

Imi plac foarte mult nucile umplute si am incercat reteta Oanei de data aceasta. Mi-a ramas aproximativ jumatate din crema,...

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata si nuca macinata
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide