Preparare : Curatati morcovii si dati-i prin razatoare. Taiati andivele spalate in bucati. Stoarceti sucul de lamaie dea
Preparare :
Curatati morcovii si dati-i prin razatoare. Taiati andivele spalate in bucati. Stoarceti sucul de lamaie deasupra. Zdrobiti nucile in bucati mari.
Pentru sos, puneti toate ingredientele intr-un mixer si mixati 2 min. pentru a obtine o emulsie stabila si onctuoasa. Puneti sosul intr-un borcan la frigider cel putzin 30 min , inainte de servire.
Se amesteca cu legumele.
Reteta propusa de Higeia
O prajitura delicioasa cu fructe de sezon, inspirata de la Vali Nusescu, reteta si...
Pandispan cu caise, branza de vaci si OreoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala