Macaroanele se pun intr-un castron impreuna cu zarzavatul de supa fiert si taiat felii subtiri. Se amesteca incet, se adauga peste amestec un pahar de
Macaroanele se pun intr-un castron impreuna cu zarzavatul de supa fiert si taiat felii subtiri.
Se amesteca incet, se adauga peste amestec un pahar de maioneza si maslinele rupte in doua sau taiate felii.
Pestele se taie felii subtiri si se adauga cand salata este gata.
Peste salata se pune verdeata tocata marunt si se serveste dupa ce a stat o ora la rece.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasesti aici:
Retete paste,
retete spaghete
Salata piept de pui
Weekendul trecut am invitat niște prieteni pe la noi și mi-am dorit să-i surprind cu un desert delicios. M-am bucurat...
Desert tort cu ciocolata si visineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala