Salata de legume,verdeturi si maioneza

se fierb cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cartofi

Mod de preparare

se fierb cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. Pasezi cei 2 cartofi, adaugi margarina, 2 linguri apa calda, un praf de sare si amesteci, incorporand uleiul in fir, ca la maioneza.La sfarsit ,pui si mustarul, putin piper si adaugi maioneza peste legumele fierte si taiate. Cureti ceapa si usturoiul verde, le tai bucatele, toci patrunjelul si le adaugi in salata. Potrivesti de sare si piper si gata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Oana Igretiu de la Savori Urbane. Vă invit să o încercați...

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide