Se curata si spala spanacul. Fasolea, mazarea se curata de ate, fasolea se rupe in doua. Se pune fasolea in apa clocotita si se opareste cateva minu
Se curata si spala spanacul.
Fasolea, mazarea se curata de ate, fasolea se rupe in doua.
Se pune fasolea in apa clocotita si se opareste cateva minute.
Se combina spanacul taiat fin, fasolea, mazarea pastai, ardeiul taiat si ceapa taiata pe lung.
Pentru a face sosul se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga usturoiul, ghimberul,ardeiul iute si firele de cocos si se prajesc la foc iute(stir-fry) 1 min. Se adauga otetul, apa si se se mai lasa un minut. Se raceste o jumatate de ora.Se toarna sosul peste legumele din castron.
Nota.Pulpa de cocos se vinde in pungi la supermarket. Arata ca niste fire de morcov ras doar ca este alba.
Reteta Salata de legume reci cu sos picanta fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
De curand am vazut reteta Oanei, https://www.bucataras.ro/retete/desert-gem-de-caise-si-piersici-83666.html, si imi...
Desert gem de piersici cu pepene galbenIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.