Se curata legumele, se spala, apoi se fierb fiecare separat. Dupa ce s-au racit, se taie in bucati potrivite si se pun intr-o salatiera. Se adauga ma
Se curata legumele, se spala, apoi se fierb fiecare separat. Dupa ce s-au racit, se taie in bucati potrivite si se pun intr-o salatiera. Se adauga maioneza, sare si piper si se amesteca.
Salata se serveste decorata cu patrunjel verde tocat marunt.
Alte retete:
Legume la cuptor Cartofi la cuptor Placinta cu carne
Un pranz sau o cina rapida, o salata delicioasa care se prepara foarte rapid! Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus!
Salata calda de cartofi noi cu ceapa verde si mararIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala