se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron
se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Cartofii se pun la cuptor si se coc 15 min. Bucatile de carne se prajesc in unt topit cateva min pe fiecare parte. Se condimenteaza bine cu sare si piper.
Legumele se servesc cu medalioanele si cartofii.
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala