Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare, cuburi de oua rascoapte, piper si doua lingurite de mustar. S
Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare, cuburi de oua rascoapte, piper si doua lingurite de mustar. Se prepara maioneza dintr-un galbenus rascopt frecat cu patru galbenusuri crude si cu uleiul turnat treptat. In amestecul de legume se introduc trei linguri cu maioneza si se amesteca. Se aranjeaza salata pe o farfurie si se acopera cu maioneza, se garniseste cu albus de ou fiert, cu masline si cu feliute subtiri de gogosar. Se pot adauga si ciuperci.
Se serveste rece.
Alte retete:
Salata de telina si morcov Salata de ciuperci cu cartofi
Salata bulgareasca
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post