Salatele se curata foaie cu foaie, cele vestede sau stricate se arunca, iar cele fragede se spala in cit mai multe ape ca sa se inlature pamintul. Se
Salatele se curata foaie cu foaie, cele vestede sau stricate se arunca, iar cele fragede se spala in cit mai multe ape ca sa se inlature pamintul. Se intinde apoi un servet curat pe masa si se pun frunzele sa se scurga. In timp ce se scurge salata, se fierb ouale tare si se prepara sosul din smintina, zeama de lamiie, sare, piper si eventual putin zahar. Se pun apoi foile de salata scurse intr-o salatiera, fie intregi, fie rupte bucati, fie taiate ca taiteii in fisii late de un deget. Se curata ouale de coaja, se taie felii subtiri (eventual cu masina speciala de taiat oua) si se aranjeaza in jurul salatei, presarindu-se pe fiecare felie de ou putin patrunjel verde tocat marunt. Se toarna deasupra sosul si se serveste imediat. Cine doreste poate adauga si felii de cartof fiert.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post