Salata de iarna de cruditati

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa int

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. ridiche neagra
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. morcov mai mare
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • 1/2 buc. pastirnac
  • 1 buc. sfecla rosie
  • 2 linguri untdelemn
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Macaroane cu branza

Cui ii plac macaroanele cu branza? Stim noi pe cineva care le adora – Andrei – Junior Cheful nostru. Incercati...

Macaroane cu branza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide