Se curata graul, dupa care se zdrobeste si se pune la muiat in apa rece. Dupa jumatate de ora se pune la scurs. Salata se desface in frunze, se spala
Se curata graul, dupa care se zdrobeste si se pune la muiat in apa rece. Dupa jumatate de ora se pune la scurs. Salata se desface in frunze, se spala bine si se rupe in bucati mici. Se curata si castravetele si se taie rondele mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste. Se pun toate intr-un castron, se adauga telemeaua taiata cubulete si menta tocata marunt. Se amesteca si se toarna peste, sosul de ulei, cu otet si sare.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Saratele
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala