Salata de fasole boabe

Fasolea boabe, fiarta si racita, se strecoara bine de apa in care a fiert si se amesteca cu ceapa taiata pestisori. Se adauga uleiul, sarea, otetul si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. fasole boabe
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea boabe, fiarta si racita, se strecoara bine de apa in care a fiert si se amesteca cu ceapa taiata pestisori. Se adauga uleiul, sarea, otetul si putin piper.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Fanta

Copiilor mei le place tare mult prajitura Fanta, iar de data aceasta am zis sa incerc si in varianta de tort. Au fost foarte...

Desert tort Fanta
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide