Salata de cruditati

Gogosarii se spala, se curata si se taie fideluta impreuna cu gogonelele. Ceapa se curata si se taie pestisori, iar morcovii curatati se dau prin raza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg. gogosari
  • 2 kg. gogonele
  • 1 kg. ceapa
  • 1 kg. morcov
  • 1/2 l ulei
  • 400 g. mustar
  • 1 cana zahar
  • 3/4 l otet

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata si se taie fideluta impreuna cu gogonelele. Ceapa se curata si se taie pestisori, iar morcovii curatati se dau prin razatoarea mare. Din 2 l de apa, 3/4 l otet, 1 cana de zahar, sare dupa gust, se face o solutie in care se oparesc legumele pe rand, dupa care se lasa la racit. Din mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu legumele scurse bine de zeama. Se pune compozitia in borcane dupa care se sterilizeaza.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete Bologneze

Dupa atata pizza merge si ceva paste, nu????:))

Spaghete Bologneze
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala