Salata de cruditati

Gogosarii se spala, se curata si se taie fideluta impreuna cu gogonelele. Ceapa se curata si se taie pestisori, iar morcovii curatati se dau prin raza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg. gogosari
  • 2 kg. gogonele
  • 1 kg. ceapa
  • 1 kg. morcov
  • 1/2 l ulei
  • 400 g. mustar
  • 1 cana zahar
  • 3/4 l otet

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata si se taie fideluta impreuna cu gogonelele. Ceapa se curata si se taie pestisori, iar morcovii curatati se dau prin razatoarea mare. Din 2 l de apa, 3/4 l otet, 1 cana de zahar, sare dupa gust, se face o solutie in care se oparesc legumele pe rand, dupa care se lasa la racit. Din mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu legumele scurse bine de zeama. Se pune compozitia in borcane dupa care se sterilizeaza.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors