Salata de conopida si morcov

Conopida fiarta se rupe in bucatele si se amesteca cu morcovii cruzi rasi, apoi cu uleiul, zeama de lamiie, sarea, zaharul si verdeata tocata. Se poat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. conopida
  • 4-5 buc. morcovi
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la o lamiie
  • sare
  • zahar
  • patrunjel

Mod de preparare

Conopida fiarta se rupe in bucatele si se amesteca cu morcovii cruzi rasi, apoi cu uleiul, zeama de lamiie, sarea, zaharul si verdeata tocata. Se poate adauga ceapa tocata sau in loc de ulei si lamiie, smintina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Invartita cu mere si nuca

Sunt mereu in cautare de retete de post, in special de dulciuri, pentru ca, nu prea ma incanta ideea sa le cumparam, prefer...

Invartita cu mere si nuca
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce