Salata de conopida cu maioneza

Conopida curatata de frunze se fierbe in apa sarata. Dupa fierbere se scurge apa si se taie bucatele mici, iar apoi se amesteca cu sosul tartar. Iubit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g conopida
  • Jumatate de portie de sos tartar
  • 1 ceapa mica – optional
  • Cateva frunze de patrunjel – optional

Mod de preparare

Conopida curatata de frunze se fierbe in apa sarata. Dupa fierbere se scurge apa si se taie bucatele mici, iar apoi se amesteca cu sosul tartar. Iubitorii de arome intense pot adauga o ceapa mica, rosie, taiata marunt si niste frunze de patrunjel maruntite.
Alte salate recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Salata fructe

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors