Salata de conopida

Conopida se desface in buchetele. Se spala si se presara cu sare. Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de apa rece. Se lasa putin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • ulei
  • suc de lamaie
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele.

Se spala si se presara cu sare.

Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de

apa rece.

Se lasa putin pe un servet, apoi se da pe razatoare.

Se asaza conopida pe o farfurie. Se stropeste din abundenta cu suc de lamaie si ulei. Se condimenteaza, dupa gust, cu piper.

Daca este necesar, se adauga si sare. Se lasa la rece o

ora.
In momentul servirii, salata se presara cu galbenusurile

fierte tari, date pe razatoare, si cu patrunjel verde, tocat

marunt.

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala