Conopida se desface in buchetele. Se spala si se presara cu sare. Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de apa rece. Se lasa putin
Conopida se desface in buchetele.
Se spala si se presara cu sare.
Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de
apa rece.
Se lasa putin pe un servet, apoi se da pe razatoare.
Se asaza conopida pe o farfurie. Se stropeste din abundenta cu suc de lamaie si ulei. Se condimenteaza, dupa gust, cu piper.
Daca este necesar, se adauga si sare. Se lasa la rece o
ora.
In momentul servirii, salata se presara cu galbenusurile
fierte tari, date pe razatoare, si cu patrunjel verde, tocat
marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala