Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fie
Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fierbe otetul cu piperul, sarea si foile de dafin. Dupa ce s-a racit se toarna peste ciuperci, se toarna apoi si uleiul si se inchide borcanul.
Salata se serveste ori independent ori cu diverse fripturi.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Ciorba radauteana Curcan umplut
Ce poate fi mai bun decat o paine facuta in casa? Iar daca la paine mai adaugi si ceva branzica proaspata de vaci(facuta tot...
Paine- Felii cu branza si usturoiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala