Se curata ciupercile, se spala si se pun sa fiarba in apa cit sa le cuprinda, cu sare si putin piper. Cand sunt gata, se taie felii nu prea subtiri.
Se curata ciupercile, se spala si se pun sa fiarba in apa cit sa le cuprinda, cu sare si putin piper.
Cand sunt gata, se taie felii nu prea subtiri.
Se face sosul din ulei, sare si piper ca pentru orice salata si se amesteca cu ciupercile. Se adauga frunze de patrunjel verde, taiat foarte fin.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi
Salata de dovlecei
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Zilele trecute postase Simona niste poze cu o prajitura de post. Arata senzational si am rugat-o sa imi dea si mie...
Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocaleIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala