Spalati bine ciupercile in multe ape reci, fara a le curata de pielita alba si puneti-le la fiert in apa clocotita si usor sarata in care ati adaugat
Spalati bine ciupercile in multe ape reci, fara a le curata de pielita alba si puneti-le la fiert in apa clocotita si usor sarata in care ati adaugat si jumatate din zeama de lamaie.
Dupa 30 de minute de clocote mici, egale, ciupercile sunt gata. Puneti-le intr-o strecuratoare si, cand sunt aproape reci, taiati-le in felii fine, inguste.
Pregatiti un sos din: ulei, zeama de lamaie, vin, sare, piper si putina apa in care au fiert ciupercile.
Turnati apoi acest sos peste ciuperci si decorati-le cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
M-am gandit ca este un moment ce trebuie aniversat cu o reteta pe masura...si cum imi plac dulciurile, am pastrat...
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100