Se fierb cartofii in apa cu sare pentru 8 minute. Se adauga fasolea in oala si lasa la fiert pentru inca 9-10 minute, pana cand se inmoaie. Se scurg l
Se fierb cartofii in apa cu sare pentru 8 minute. Se adauga fasolea in oala si lasa la fiert pentru inca 9-10 minute, pana cand se inmoaie. Se scurg legumele si se racoresc in apa rece. Se pun intr-un castron mare. Se adauga ceapa si rosiile, se faramiteaza branza si amesteca bine. Se adauga jumatate din cantitatea de menta, jumatate din dressing si amesteca bine. Se pune salata intr-o farfurie, se stropeste cu restul de dressing si orneaza cu menta ramasa.
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala