SALATA DE CARTOFI NOI

Se fierb cartofii in apa cu sare pentru 8 minute. Se adauga fasolea in oala si lasa la fiert pentru inca 9-10 minute, pana cand se inmoaie. Se scurg l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi noi 500g (taiati rondele)
  • fasole verde 350g (taiata pe jumatate)
  • 1 legatura ceapa verde
  • tocata
  • rosii deshidratate 250g
  • branza de capra 250g
  • 1 leg menta proaspata
  • dressing din mustar si miere 100g
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare pentru 8 minute. Se adauga fasolea in oala si lasa la fiert pentru inca 9-10 minute, pana cand se inmoaie. Se scurg legumele si se racoresc in apa rece. Se pun intr-un castron mare. Se adauga ceapa si rosiile, se faramiteaza branza si amesteca bine. Se adauga jumatate din cantitatea de menta, jumatate din dressing si amesteca bine. Se pune salata intr-o farfurie, se stropeste cu restul de dressing si orneaza cu menta ramasa.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala