Cartofii si morcovul ii spalam si ii punem la fiert in apa calda cu sare. Cand sunt gata, se scot, se curata si se taie felii subtiri cit sint calzi.
Cartofii si morcovul ii spalam si ii punem la fiert in apa calda cu sare.
Cand sunt gata, se scot, se curata si se taie felii subtiri cit sint calzi. Se stropesc cu ulei.
Din doua galbenusuri crude, o lingura de mustar, zeama de la jumatate de lamaie si o cana mare de ulei se face o maioneza groasa care se lasa deoparte
Sfecla, fiarta separat, se curata si se taie ca restul legumelor, se pun 5 in salatiera dupa ce s-a racit.
Se adauga ceapa tocata maguint, daca ai castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri. Legumele se amesteca bine, se sareaza dupa gust si se adauga peste ele sunca taiata marunt.
Se leaga amestecul cu maioneza, se pune in salatiera, se orneaza totul cu jumatati de masline si se lasa salata la rece doua ore inainte de a fi servita.
Alte sugestii de salata
Salata de icre
Salata de telina
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post