Cartofii se fierb in coaja, se curata calzi si se taie felii subtiri. Ciupercile taiate bucatele se inabusa in ulei si calde se pun impreuna in vinul
Cartofii se fierb in coaja, se curata calzi si se taie felii subtiri. Ciupercile taiate bucatele se inabusa in ulei si calde se pun impreuna in vinul alb amestecat cu cel rosu si se lasa sa macereze pina ce absorb tot vinul. Apoi se sareaza, se pipereaza, se toarna deasupra uleiul amestecat cu zeama de lamiie, cu ceapa si se presara cu patrunjel tocat.
Am vazut aceasta reteta acum mult timp, pregatita de Vladut de la neatza si tare mult mi-a placut! Acum avand mere aromate de...
Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapteIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala