Se spala anghinarele curatate de cozi si frunze exterioare, iar apoi se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Iubitorii aromelor speciale pot adauga pa
Se spala anghinarele curatate de cozi si frunze exterioare, iar apoi se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Iubitorii aromelor speciale pot adauga patrunjel sau usturoi. Dupa fierbere se strecoara apa, si se tai bucatele mici. Amestecati-le cu jumatate de portie de sos tartar. Daca anghinarele nu sunt destul de fragede, decojiti legumele fierte, moi, pana cand ajungeti la cocean. ‘Inima’ anghinarei este usor de taiat, si se poate consuma fara probleme.
Alte retete recomandate
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Salata varza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post