Salata de andive cu sos de mustar

Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se am

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua fierte tari
  • 4—5 andive mijlocii
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de otet
  • 4 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se amarasc.

Se face un sos din mustar, otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.

Cind sosul

devine consistent, se rastoarna peste andive.

Sarea se adauga in sos.
Se asaza salata intr-un vas adinc, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi

Alte retete usoare

Ciorba de salata

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8620/Ciuperci-umplute/">Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de curcan

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

Supa de curcan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide